HomeContactVerzoek tot herstel (garantie)

Verzoek tot herstel (garantie)

Uw woning of appartement werd met de grootste zorg door ons gerealiseerd. Er is hard gewerkt om u een goed eindproduct te leveren. Desondanks kunnen er onverhoopt toch problemen ontstaan in of aan uw woning. Uw woning is gebouwd onder garantie. De garantie verschilt per onderdeel aan uw woning.

 

Op deze pagina kunt u een verzoek tot herstel aan een onderdeel van uw woning indienen.

omas

Wilt u een klacht/reparatieverzoek indienen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Onze afdeling Nazorg zal u dan zo spoedig mogelijk verder berichten over de verdere afhandeling van uw melding. U dient hiervoor akkoord te gaan met de onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden

Mocht er geen schending van de garantienorm of onze contractuele aansprakelijkheid worden geconstateerd, zijn wij genoodzaakt administratie en opname kosten ad € 75,- incl. BTW bij u in rekening te brengen. Controleer daarom eerst zelf of uw melding onder de van toepassing zijnde garantie regeling valt van Woningborg.

Het bijvoegen van foto’s van uw melding kan in veel gevallen bijdragen aan een voorspoedig herstel. Zodra uw melding bij ons in behandeling wordt genomen wordt dit schriftelijk of telefonisch aan u medegedeeld.

Verzoek tot herstel - formulier

* Verplichte velden
+