icon-arrow-right
HomeExpertisesOnderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Samen met de bewoners, woningcorporaties, zorginstellingen, scholengemeenschappen en andere vastgoedeigenaren willen wij in wijken een verbeteringsslag realiseren, zowel op het vlak van woonbeleving, uitstraling van de woningen als de energieprestatie. Wij geven vorm aan ontwikkeling en realisatie van een renovatie- of onderhoudsproject inclusief alle organisatorische aspecten die daarbij komen kijken. Denk aan het opnemen van de huidige technische stand van de woning, bewonerscommunicatie en afstemming op de vastgoedexploitatie. 

renovatie -panorama

Wat maakt ons onderscheidend op het gebied van onderhoud en renovatie?

Als service gerichte partner benaderen we elk project vanuit een gezamenlijk belang. Wij zijn dan ook pas geslaagd wanneer mensen (weer) trots zijn op hun eigen buurt en thuis. Met deze vastberadenheid hebben we - samen met bewoners en opdrachtgever - al de nodige successen  geboekt. Zo hebben we onlangs voor woningcorporatie Servatius drie Maastrichtse woonwijken weer laten opbloeien, en zijn in Melick - in opdracht van Wonen Limburg - de eerste 10 nul-op-de-meter woningen gerealiseerd in het kader van het landelijk programma de Stroomversnelling. Hiermee onderstempelen we onze aandacht voor een duurzame leefomgeving.

Ook op het vlak van onderhoud zijn we trots op de langdurige onderhoudsovereenkomsten die we hebben gesloten met o.a. Wonen Limburg, Woonwenz, Woongoed 2-Duizend en Gemeentehuis Panningen. Dankzij de inzet van onze specialisten zorgen wij dat honderden sociale huurwoningen en overige panden in topconditie blijven.

vanAtotZ_blauw.jpg

Van A tot Z

Een gespecialiseerd team dat regionaal werkt. We delen kennis, weten snel te schakelen en leveren door deze manier van werken een goed resultaat af. Ons team tuigt het gehele onderhoud- en renovatieproces efficiënt op en voert op een bewonersvriendelijke manier uit. Op die manier kan de opdrachtgever zich zonder zorgen richten op haar kerntaak.

persoonlijkeaandacht_blauw.jpg

Persoonlijke aandacht

Wij zorgen voor draagvlak onder álle bewoners door op een betrokken en persoonlijke manier te communiceren. Zo creëren we vanzelf tevredenheid onder bewoners en dus ambassadeurs.

doordachtproces_blauw.jpg

Doordacht proces

Motto: een goede voorbereiding is het halve werk. We rollen een zorgvuldig en doordacht proces uit, heldere communicatie en continue monitoring. Hiermee beperken we faalkosten, tijdverlies, en dus overlast voor bewoners

slimmeoplossingen_blauw.jpg

Slimme oplossingen

Wij werken continu aan innovatieve concepten en producten. Daardoor voeren we duurzame opgaves nóg beter uit met minimale hinder voor bewoners.

Onderhoud

Onderhoud

Vanzelfsprekend denken wij met u mee over het toekomstige onderhoud van uw woningbezit, zodat deze vitaal blijft en uw huurders heerlijk blijven wonen.

Waarom wij?

  • Alle onderhoudsdiensten onder één dak
  • Gehele dekking in Zuidoost-Nederland
  • Wij spreken onze toegevoegde waarde van tevoren met u af
  • Sterke en betrouwbare partner
  • Wij spreken uw taal

 

roze helmen

Nieuwsgierig?

Wilt u meer informatie over hoe wij duurzame renovatieopgaves aanpakken? Klik dan hier voor onze digitale brochure.

Wilt u meer informatie over de onderhoudspakketten die wij aanbieden? Bekijk hier dan onze onderhoudsbrochure.

 

Onze referentieprojecten kunt u hier bekijken.

+