Werken bij

Het is bijzonder om voor ons te werken, want hoewel je bij Bouwbedrijven Jongen werkt, ben je tevens onderdeel van het grote concern VolkerWessels. Bouwbedrijven Jongen houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. En met succes! Dat blijkt ook uit de indrukwekkende projecten die wij op onze naam hebben staan. Projecten die met veel kennis en passie worden gerealiseerd door onze medewerkers.

werken bij

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Een uitdagende werkomgeving, waarin je meehelpt om mooie projecten te realiseren. Projecten waarover gepraat wordt, die vaak iconen worden in het landschap en niet zelden een maatschappelijke betekenis hebben.
  • De projecten en opdrachten zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. Je zult merken dat de omgeving waarin wij werkzaam zijn, dynamisch en erg prettig is om in te werken.
  • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Hiervoor hebben wij de speciale VolkerWessels Academy met een groot aanbod aan trainingen en opleidingen.
  • Een management dat oog heeft voor jong talent. Zij ondersteunen jouw ontwikkeling en zien erop toe dat je zelf werk maakt van de kansen die er liggen.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures open staan.

+